De TF Compact 33.7/30.9 nu ook beschikbaar met verlaagde cabine – Le Turbofarmer Compact 33.7/30.9 est aussi disponible avec cabine surbaissée

De Turbofarmer Compact 33.7 en 30.9 is nu ook verkrijgbaar met verlaagde cabine. Dit maakt het instappen in de machine een stuk comfortabeler en dit is toch leuk meegenomen op een drukke werkdag… Tegelijk zorgt deze lage cabine ervoor dat de machine in nog meer werksituaties kan gebruikt worden.  De vrije werkhoogte in die stal of loods is nu niet meer te laag en de machine kan wél door de poort!

Voor meer info:
http://www.delille.be
of 
info@delille.be


Les Turbofarmers Compact 33.7 et 30.9 sont désormais disponibles avec cabine surbaissée. Ceci fait que monter et descendre de la machine est beaucoup moins fatiguant et beaucoup plus facile, ce qui est surtout important le long d’une journée bien remplie de travail. Cette cabine surbaissée augmente à la fois de le nombre de situations où cette machine peut être déployée. La hauteur de travail dans cet étable ou hangar ne vous arrêtera plus. La machine peut bien passer par cette porte là!

Pour plus d’info:
http://www.delille.be
ou
info@delille.be

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s