MOMAC schitterde op de Agri-Occase beurs op 3 en 4 maart in Ciney – Quel succès pour MOMAC à expo Agri-Occase le 3 et 4 mars à Ciney

MOMAC, het filiaal van De Lille nv in Herstal nam op 3 en 4 maart jongstleden deel aan de Agri-Occase beurs in Ciney. Dit evenement trok meer dan 8.000 bezoekers voor meer dan 250 exposanten. Ook de machines van MOMAC stonden er prachtig bij op deze beurs en trokken heel wat nieuwsgierigen!


MOMAC, la filiale de De Lille nv à Herstal, était présent a la foire Agri-Occase à Ciney du 3 au 4 mars dernier. Cet événément a attiré plus que 8.000 visiteurs et n’avait pas moins que 250 exposants. Il y avait beaucoup d’intérêt pour les merveilleuses machines de MOMAC!

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s