Makkelijk aan- en afkoppelen met de hydraulische trekhaak op de Multifarmer en Turbofarmer van Merlo – (Dés)accouplement facile avec le crochet hydraulique sur le Multifarmer et Turbofarmer de Merlo

U kan voortaan uw Multifarmer of Turbofarmer uitrusten met een hydraulische trekhaak. Aanhangers kunnen daarmee snel, makkelijk en zonder inspanning aan- en losgekoppeld worden. Deze optie is beschikbaar op de meeste Turbofarmers en Multifarmers. U kan voor meer info zoals steeds terecht bij De Lille.

 


Vous pouvez dorénavant équiper votre Turbofarmer ou Multifarmer avec un crochet hydraulique. Cet équipement vous permets de (dés)accoupler vite, facilement et sans effort vos remorques et machines. Cette option est disponible sur la plupart des Multifarmers et Turbofarmers. De Lille est, comme d’habitude prêt à vous donner plus d’information.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s