Al 3 generaties lang Merlo fans! – Passionés de Merlo depuis 3 générations!

De familie Neyt is al drie generaties lang actief in Loonbedrijf Neyt en al even lang fanatiek Merlo-minded! De familie verwelkomt een nieuwe telg: een krachtige, veelzijdige Turbofarmer 42.7 met 156 pk. De Lille nv, exclusief invoerder van Merlo verreikers en Cingo rupsdumpers en -gereedschapsdragers huldigt deze familie als echte “Merlo mensen”. De toekomst is verzekerd!!!


Actif depuis 3 générations comme entrepreneurs indépendents, la famille Neyt est passionnée par les téléscopiques Merlo. Elle acceuille un nouveau membre de la famille: un Turbofarmer 42.7 avec 156 ch., à la fois polyvalent et très puissant. De Lille nv, importateur de téléscopiques Merlo et portes-outils et dumpers sur chenilles Cingo pour le Benelux, célèbre cette famille comme de vrais “Merlos”.

 

 

20161217_09394420161217_094008

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s