Opbouw van de stand van DeLille op Agriflanders 2017 – Montage du stand de DeLille à Agriflanders 2017 Multifarmer 40.9 Panoramic #27.6 Turbofarmer 30.9

De Lille nv is als exclusief invoerder van Merlo verreikers en Cingo werktuigdragers voor de Benelux naar goede gewoonte aanwezig op de tweejaarlijkse Agriflanders beurs in Flanders Expo, Gent van 12 tem 15 januari 2017. De opbouw van de stand is volop bezig. U vindt De Lille nv op stand 1212 in palais 1.


SA De Lille, importateur exclusif de téléscopiques Merlo et porte-accessoires Cingo pour le Benelux, participe comme d’habitude à la foire bisannuelle Agriflanders à Flanders Expo, Gand du 12 au 15 janvier 2017. Le montage du stand est presque achevé. Vous trouverez la SA De Lille à stand 1212, palais 1.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s